Adoptera en folkgrupp som inte hört om Jesus

Vad har Yagnobi, Karembu, Kanuri, Karakalpak, Baloch, Hazara, Tày, Rakhine och Mohammashin gemensamt? Svar: De som växer upp i dessa folkgrupper har idag ingen chans att kunna förstå vem Jesus är och vad han kan betyda för dom.

Dessa folkgrupper är exempel på folk som saknar tillgång till evangeliet. Där det finns mindre än 0,1% kristna och inga tecken på någon församlingsrörelse. Det finns ca 5000 folkgrupper i samma situation.

Du och din församling kan göra skillnad genom att ”adoptera en folkgrupp” och börja ett engagemang som börjar med strategisk bön men som kan leda till ökat engagemang så att den folkgrupp som ni arbetar med får se evangeliet tillgängligt, människor frälsta, lärjungar tränade och församlingar planterade och multiplicerande.

Under våren lanserar vi med Pingst International praktiska steg och verktyg för dig och din församling att vara med och nå de minst nådda.

Vill du adoptera en folkgrupp eller veta mer – hör av dig till Niclas Collén: niclas.collen@ibra.se

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.