IBRA har ett unikt uppdrag att nå in till öppna hjärtan i slutna länder med media som verktyg. Media är effektivt för att nå många, det har IBRA över 60 års erfarenhet av.

Nu har vi tagit ett steg längre genom att i uppföljningsarbetet erbjuda människor att delta i Bibelupptäckargrupper där man får lära sig att vara en Jesu lärjunge. Vi kallar det för Lärjungaresan.
Utifrån dessa Bibelupptäckargrupper har 150-200 församlingar startats varje år. Och detta sker i länder där Jesus är förbjuden.

Brinnande öppna hjärtan

Eftersom de allra flesta som ingår i våra Bibelupptäckargrupper inte får någon ekonomisk ersättning för det, så är vår mission väldigt kostnadseffektiv. Missionen utgår ifrån det brinnande öppna hjärtat som längtar efter att berätta för andra.

Drivs av gåvor

De pengar vi samlingar extra nu under hösten för Östafrika går direkt till projekt – inte till löner.
IBRA är en missionsorganisation som inte får bidrag utan bara drivs av pengar som du som gåvogivare skänker.

Så här arbetar IBRA:

1. IBRA producerar radio- eller TV-program som särskilt vänder sig till öppna hjärtan som är intresserade av andliga frågor.
2. IBRA köper sändningstid över etablerade FM-stationer eller TV-stationer. Ibland är det mest effektiva att vi själva äger en sändingsplattform. Webb-TV och Webb-radio används också.
3. Vårt uppföljningsteam är tränade att uppmärksamma de öppna hjärtan – persons of peace – som vill diskutera andliga frågor tillsammans med sin familj och sina vänner i en Bibelupptäckargrupp.
4. I studiet av Bibeln upptäcker deltagarna vad det är att vara Jesu lärjunge och tar steg för steg i Jesu fotspår.
5. Församlingar bildas till följd av Bibelupptäckandet.

IBRA når in till öppna hjärtan i slutna länder.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.