Samarbeta med oss

Vi längtar efter att se fler människor komma till tro på Jesus och en ny våg av missionärer som vill ta sig an uppdraget att berätta om Jesus till jordens yttersta gräns! Men det är bara tillsammans vi kan nå öppna hjärtan i slutna länder.

Vi kommer gärna på församlingsbesök och delar det som händer just nu i IBRAs arbete. Våra resande ambassadörer har unika berättelser om det som händer i olika delar av världen. Vi kan kommer på gudstjänst, dagledigträff, cafémöte, eller annat event. 

Boka ett möte genom att höra av dig direkt till motesbokning@ibra.se

Missionssamtal

Vi besöker gärna församlingsledningar och missionsråd i samtal om strategiska frågor. IBRA driver mediaprojekt som syftar till att nå fler och se församlingstillväxt. Vi vill se lärjungar som gör lärjungar. Då är det ovärderligt att ha församlingar som aktivt står tillsammans med oss i uppdraget både i Sverige och fält.

Kontakta Elias Berg
elias.berg@pingst.se eller ring 073-078 95 58

Företag

IBRA arbetar i de svåraste områdena i världen. Vi vill att alla människor ska få höra om Guds kärlek, och det driver oss att gå till platser där det är livsfarligt att dela evangeliet. Många är beredda att betala det högsta priset för att sprida kunskapen om Jesus. Vi vill kunna ta vara  de möjligheter som ges, och generösa gåvor gör att vi kan ta modiga steg i detta. Det kan exempelvis handla om utökade radiosändningar i ett krigshärjat område, insatser av praktisk art så som byggnationer eller IT-utveckling för förbättrad räckvidd. Vill du som företagare gå med oss i detta viktiga arbete? Det kan du göra på olika sätt.

Annonsera i Signalen

Fyra gånger per år ger vi ut tidningen Signalen. Tidningen ger färska rapporter om det som sker i IBRAs arbete. Ett bra sätt att stötta IBRA samt få exponering för ditt företag.

Tidningen Signalen distribueras till ca 40 000 hushåll och har spridning över hela Sverige. Kontakta julia.carlsson@ibra.se för mer info.

Ge en större gåva

När ditt företag ger ett överskott och du kan dela med dig – ge en större gåva till IBRA. Den når fram till de som ännu inte haft chansen att höra att Gud älskar dem.

Har du chansen att ge vidare av ditt överflöd – kontakta Magnus på mail: magnus.eriksson@ibra.se

IBRAs givarnätverk

Gå med i vårt företagarnätverk så uppdateras du om aktuella projekt att stödja och vilka behov som behöver täckas. 

För mer information om IBRAs givarnätverk, kontakta magnus.eriksson@ibra.se 

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.