Samarbeta med oss

IBRA Besöker

Vi kommer gärna på församlingsbesök och delar det som händer just nu i IBRAs arbete. Våra resande ambassadörer har unika berättelser om det som händer i olika delar av världen. Boka in besök på en gudstjänst, dagledigträff, cafémöte, eller annat event.

Vår ungdomssatsning som går under namnet ”To the Millions” besöker också ungdomssamlingar. Den yngre generatioen har gåvor och kunskap som kan användas för att ta evangelium till onådda folk på nya sätt. Därför vill vi uppmuntra, utrusta och utmana den yngre generationen att ta budskapet om Jesus to the millions. Boka ett möte med to the millions-teamet på emmy.hedstrom@ibra.se

Tillgängliga för mötesbesök är:
Lillemor & Arne Winerdal med Annika & Kjell Bjurling
Barbro & Stanley Karlman
Per-Åke Enström
Lennart Andersson

Boka ett besök idag genom att maila:
motesbokning@ibra.se

Simon Ådahl reser också för IBRA.
Simon bokas på 0708-399930 eller bokning@adahl.se

Missionssamtal

Vi besöker gärna församlingsledningar och missionsråd i samtal om strategiska frågor. IBRA driver mediaprojekt som syftar till att nå fler och se församlingstillväxt. Vi vill se lärjungar som gör lärjungar. Då är det ovärderligt att ha församlingar som aktivt står tillsammans med oss i uppdraget både i Sverige och fält.

Kontakta Tatta Lennartsson
tatta.lennartsson@ibra.se eller ring 0739-527256

 

Företag

Driver du företag och vill ge av ditt överskott så kan du göra det på flera sätt.

Annonsera i IBRAs tidning Signalen
Fyra gånger per år ger vi ut tidningen Signalen. Tidningen ger färska rapporter om det som sker i IBRAs arbete. Här kan du annonsera och både få exponering för ditt företag samt stötta IBRA med annonsintäkter som faktureras till ditt företag.
Tidningen Signalen distribueras till ca 40 000 hushåll och har spridning över hela Sverige.

Kontakta oss redan idag.
Mail: info@ibra.se
Telefon: 08-608 96 00

Ge en större gåva
När ditt företag ger ett överskott och du kan dela med dig – ge en större gåva till IBRA. Den når fram till de som ännu inte haft chansen att höra att Gud älskar dem. Har du chansen att ge vidare av ditt överflöd – kontakta Pontus på mail: pontus.fridolfsson@ibra.se

 

Resor

IBRA arrangerar ibland resor som gör det möjligt för Dig att följa med och se arbetet. Inga vanliga turistresor utan resor med fokus på mission, media och bön. Vanligast är dock en mindre grupp åker ut på egen bekostnad och gör en riktig arbetsinsats någonstans i världen. Bygger en studio, hjälper till med reparationer eller hjälper till på annat sätt.

En församling kan också göra resor och besöka/hjälpa till. Håll utkik efter resor som är på gång här på hemsidan.

Församlingar med missionsengagemang sänder regelbundet ledare och pastorer ut i fält. Missionsutmaningen behöver många som hjälps åt.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.