Samarbeta med oss

Vi längtar efter att se fler människor komma till tro på Jesus och en ny våg av missionärer som vill ta sig an uppdraget att berätta om Jesus till jordens yttersta gräns! Men det är bara tillsammans vi kan nå öppna hjärtan i slutna länder.

Tillsammans når vi öppna hjärtan

Vi kommer gärna på församlingsbesök och delar det som händer just nu i IBRAs arbete. Våra resande ambassadörer har unika berättelser om det som händer i olika delar av världen. Boka in besök på en gudstjänst, dagledigträff, cafémöte, eller annat event.

Vår ungdomssatsning som går under namnet ”To the Millions” besöker också ungdomssamlingar. Den yngre generationen har gåvor och kunskap som kan användas för att ta evangelium till onådda folk på nya sätt. Därför vill vi uppmuntra, utrusta och utmana den yngre generationen att ta budskapet om Jesus to the millions.

Boka med hjälp av formuläret eller hör av dig direkt till motesbokning@ibra.se

Boka ditt möte här

Du får gärna ge fler förslag på datum som passar
  Missionssamtal

  Vi besöker gärna församlingsledningar och missionsråd i samtal om strategiska frågor. IBRA driver mediaprojekt som syftar till att nå fler och se församlingstillväxt. Vi vill se lärjungar som gör lärjungar. Då är det ovärderligt att ha församlingar som aktivt står tillsammans med oss i uppdraget både i Sverige och fält.

  Kontakta Tatta Lennartsson
  tatta.lennartsson@ibra.se eller ring 073-952 72 56

  Företag

  IBRA arbetar i de svåraste områdena i världen. Vi vill att alla människor ska få höra om Guds kärlek, och det driver oss att gå till platser där det är livsfarligt att dela evangeliet. Många är beredda att betala det högsta priset för att sprida kunskapen om Jesus. Vi vill kunna ta vara  de möjligheter som ges, och generösa gåvor gör att vi kan ta modiga steg i detta. Det kan exempelvis handla om utökade radiosändningar i ett krigshärjat område, insatser av praktisk art så som byggnationer eller IT-utveckling för förbättrad räckvidd. Vill du som företagare gå med oss i detta viktiga arbete? Det kan du göra på olika sätt.

  Annonsera i Signalen

  Fyra gånger per år ger vi ut tidningen Signalen. Tidningen ger färska rapporter om det som sker i IBRAs arbete. Ett bra sätt att stötta IBRA samt få exponering för ditt företag.

  Tidningen Signalen distribueras till ca 40 000 hushåll och har spridning över hela Sverige. Kontakta info@ibra.se för mer info.

  Ge en större gåva

  När ditt företag ger ett överskott och du kan dela med dig – ge en större gåva till IBRA. Den når fram till de som ännu inte haft chansen att höra att Gud älskar dem.

  Har du chansen att ge vidare av ditt överflöd – kontakta Magnus på mail: magnus.eriksson@ibra.se

  IBRAs givarnätverk

  Gå med i vårt företagarnätverk så uppdateras du om aktuella projekt att stödja och vilka behov som behöver täckas. 

  För mer information om IBRAs givarnätverk, kontakta magnus.eriksson@ibra.se 

  Vi når öppna hjärtan i slutna länder

  Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.