Det är du som gör det möjligt!

Genom att använda media som radio, TV, sociala medier och andra plattformar når vi folkgrupper som räknas som onådda. IBRA finns idag i 60 länder på 100 språk. Media är verktyget för att kommunicera evangeliet. Kontakter knyts och uppföljningsarbetarna vägleder den som vill veta mer. Det vi sett genom åren är att när Bibelns budskap berättas finns det alltid människor som vill veta mer om och ta emot Jesus. Helt avgörande är att den som kommer till tro blir grundad i Bibeln. Det vi kallar för bibelupptäckargrupper har blivit ett viktigt redskap. Vi ser ständigt hur människor dras till Guds Ord och tar emot Jesus. Många bibelupptäckargrupper har utvecklats till nya församlingar. Nya människor söker sig fram i bibelläsningen och tar emot – blir efterföljare till Jesus.

Vi är helt finansierade av gåvor. Därför utmanar vi dig att vara med och stötta IBRA. Om du redan ger vädjar vi om ett fortsatt och utökat givande. Vi längtar och brinner för att nå fram till fler. Din gåva gör skillnad!

Tillsammans kan vi få fortsätta se nya lärjungar som följer Jesus.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.