Tack för din gåva!

Stort tack för din gåva till arbetet i Sahel! Ditt generösa bidrag gör att vi kan nå fler via radio, förse de som söker Jesus med en Bibel, att vi kan träna ledare och ge bibelundervisning. 

De senaste åren har nödropen från Västafrika, särskilt från de norra delarna, ökat och vuxit i styrka. Niger, Mali, Tchad är inte bara länder som alltid toppar listorna över väldens fattigaste länder, utan är också länder där säkerhetsläget drastiskt har försämrats. Militärkupperna har avlöst varandra och det verkar som att rebelltrupper och radikala rörelser tränger söderut mot mer befolkade områden. Men här finns också små församlingar som tagit sitt uppdrag på största allvar – att dela evangeliet vidare. Vi anar att det kan ligga andra tider runt hörnet, med större begränsningar för vad som går att göra. Därför vill vi göra allt vi kan just nu för att fler ska få chansen att höra evangeliet och ta emot Jesus, och vi är tacksamma för att du vill vara med!

Vill du fortsätta stötta IBRAs arbete? Det kan du göra på olika sätt! Om du vill stötta oss ekonomiskt kan du bli månadsgivare!

IBRAs arbete är också helt beroende av människors trogna bönestöd.
Bibeln säger i Första Johannesbrevet 5:15:

“Och detta är den tillit vi har till honom, att om vi ber om något efter hans vilja, så hör han oss. Och när vi vet att han hör oss, vad vi än ber om, så vet vi också att vi redan har det som vi har bett honom om”.

Vi är därför väldigt tacksamma för varje bön som beds för Guds rikes utbredning.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.