Vittnesbörd Asien

Supansa Rutpicikul arbetar på mediahuset Voice of Peace i CHiang Mai: 

– Min familj kommer från södra Thailand. Vi gick inte speciellt ofta till templet. Det var mest i skolan som vi bad till Buddha. Mina föräldrar har kinesisk bakgrund och i vår familj var det en kinesisk ”Gud” som ofta lyftes fram. Vi hade ett altare hemma för att hylla just den guden. 

– När jag var ganska liten flyttade jag hem till min mormor, som var kristen. Hon bad till Jesus och det gjorde intryck på mig. På gatorna i byn är jag bodde delade Campus Crusade ut traktater som också berättade om Jesus, så jag blev påverkad från flera håll. 

– Så blev min mamma svårt sjuk i malaria. Jag sa till mormor att vi skulle pröva med att be till Jesus om ett helande. Efter ett tag blev mamma bättre och bättre och för mig blev det ett tecken på att Gud brydde sig om mig. Både mamma och jag bestämde oss för att börja tro på Jesus och min mormor blev väldigt glad! 

– Idag bor jag här i Chiang Mai. Här mötte jag en person som tog mig till Voice of Peace. Det var en tidigare anställd som tog mig hit och nu vill jag tjäna Gud för alltid! 

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.