Under flera år har en ny rörelse längs Swahilikusten vuxit fram. Här tas evangeliet emot av en växande skara människor. Tillväxten i flera regioner ligger på 20 % i församlingarna! Swahilikusten ser början på en väckelse.

Tillsammans har IBRA, Filadelfiakyrkan Stockholm, Pingst Jönköping m.fl. samlat in pengar för att tillsammans med Pingströrelsen i Tanzania bygga två kyrkor längs kusten. Kyrkan i Pangani är helt klar och på kyrkan i Mkinga återstår nu en del arbeten med vattenförsörjningen. Just nu saknas cirka 60 000 för att lösa vattenförsörjningen i kyrkan i Mkinga.

Nya biblar är det ständigt behov av! I Tanga regionen har det skett mycket stark tillväxt under senare år. Många nya är på väg att upptäcka vem Jesus är. Behovet av biblar är fortsatt mycket stort! En bibel kostar 100 kronor och en ljudbibel ca 200 kronor. Vill du ge en bibel till den som längtar efter att veta mer?

Drömmen är också att kunna expandera mer i de södra delarna av kusten och träna församlingsplanterare. Samfundet i Tanzania har en målsättning att se 100 nya församlingar till 2030. Under 2023 kommer lärjungaskaps- träningar genomföras i orterna Mtama, Msangakuu, Kubiru och Tunduru. En träning kostar ca 5000 kronor inklusive resor och mat.

Din gåva i påsk kan hjälpa den lokala kyrkan att fortsätta dela ut biblar, bygga församling och kyrka och träna framtidens ledare. Swisha till 9000761 och märk ”Swahilikusten”

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.