Församlingen är något mycket vackert. I Uppenbarelseboken omnämns församlingarna – trots bristerna –  som lampställ av guld. Församlingen har ett uppdrag. Arbetsbeskrivning är att dela evangeliet till dem som ännu inte hört. Vi är till för att berätta om Jesus – göra lärjungar.

På Swahilikusten i Östafrika har Pingstsamfundet FPCTs församlingar fått se evangeliet nå in i helt nya muslimska miljöer genom vanliga människor som har satt Jesus och Bibeln i centrum. Genom samtal i grupp kring Bibeln och om vad Guds Ord har för inverkan på livet har många människor kommit till tro och blivit till lärjungar som delar budskapet vidare. På grund av dessa vanliga människor kan vi se hur en rörelse av lärjungar växt fram som når dit ingen tidigare nått.

I dokumentärfilmen Ordinary People har vi följt tillväxten bland dessa lärjungarörelser på Swahilikusten. Vi har också besökt en församling i USA som når människor på nya sätt i sin stad. Vi hoppas att dokumentären ska ge dig och din församling byggstenar och inspiration till att dela evangeliet på den plats där ni finns.

Dokumentären finns att se på vår Youtube-kanal IBRA_Mission.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.