Andreas-Orig-NoClarity

* Vad får ditt hjärta att banka extra slag, vad brinner du för?

Mitt hjärta bankar extra slag när jag får höra om människor som kommit till tro på Jesus. Men jag brinner för att fler ska få en chans att göra detta.

* Hur kommer det sig att du arbetar för IBRA?

Jag har hela livet varit engagerad i församling och när tillfället kom att arbeta heltid med mission för IBRA så kändes det väldigt naturligt. Jag tror att om man tror på Jesus så är man per definition missionär. Vi är alla kallade att dela det som berör våra hjärtan och som är fundamentet i våra liv. Jag ser det som en förmån att få jobba med det som ligger så nära mitt hjärta.

* Berätta om ett tillfälle då du kände att det verkligen är värt allt slit och engagemang?

Så sent som förra veckan fick jag en rapport om att en av IBRA’s partners i Östafrika har fått föra 192 personer till tro under oktober-december 2015.
Allt arbete här i Sverige syftar till att folk ska få se vad IBRAs arbete betyder och skapa engagemang så när vi får respons på detta sätt så känner jag en enorm tillfredsställelse.

* Hur har din bild av arbetet förändrats under din tid på IBRA?

Jag skulle säga att jag utan att överdriva lär mig något nytt varje vecka. Min bild av hur stor påverkan arbetet faktiskt har, har förändrats radikalt. IBRA når ut till så otroligt många och på så många oväntade sett. IBRA använder både email, snigelpost, radio, Facebook, youtube och satellit-tv etc etc. Arbetet är väldigt smart och sofistikerat och resultaten är otroliga.

* Varför ska man stötta IBRA?

Om du skulle stanna upp nu och fundera kring vad din personliga tro på Jesus har betytt och betyder för dig, visst vill du att andra ska få en möjlighet att uppleva samma sak? IBRA arbetar oförtröttligt varje dag med att ge människor en chans att få höra att Jesus älskar dem. Därför ska du stötta IBRA.

 

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.