30 dagar i bön för den muslimska världen

Den 12:e april börjar en av de största muslimska högtiderna, Ramadan. Högtiden firas av muslimer runt om i världen under en månads tid och under dessa veckor ber vi tillsammans med det internationella böne-initiativet “30 dagar i bön för den muslimska världen”.

Under årets upplaga av ’30 dagar’ kommer vi att be för och utforska den muslimska världen utifrån temat städerStäder är ofta inflytelserika centrum för kultur, konst och ekonomisk utveckling. Muslimerna i städerna har ofta sociala nätverk som når när och fjärran, även till ställen som ännu inte nåtts av evangeliet och dit det är svårt att ta sig. Kristet arbete inriktat på städerna hjälper fler att nås av det glada budskapet om Jesus och på samma sätt kommer våra böner för muslimer i städer nu under ramadan att ha stor verkan.

Tack för att du är med och ber!

Vill du stämma in i bönen? Beställ böneguiden via formuläret nedan eller ladda ner appen – sök på ”30 dagar i bön” i din app store.

4 + 15 =

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.