1-IMG_6236

Trots ett år i bibelskola och mycket praktiskt förberedande tror jag ingen av oss var förberedd på allt vi fått möta under vår outreach i Dar es Salaam. Vi är tolv elever som går Bibel Kreativ på Kaggeholms folkhögskola och som i kursen har varit i Tanzania under en månad under ledning av vår lärare Mats. Vi började resan med en semestervecka på Zanzibar och på viltsafari innan vi kom till Arusha, en stad i norra Tanzania. Där spenderade vi tio dagar på Habari Maalum College och hade gemensamma lektioner med en av medieklasserna på 19 elever och deras lärare Nehemiah, innan vi tillsammans åkte vidare till Dar es Salaam.

Under den vecka vi nu spenderat i Dar es Salaam har vi med hjälp av planering från Willium, en driven ung pastor i en av kyrkorna där, fått besöka skolor, kyrkor, barnhem, sjukhus m m. och fått hjälpa till med en del praktiska saker, men framförallt har vi fått möjlighet att sprida budskapet om Jesus och på olika sätt visa på hans kärlek och omtanke.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.