Alldeles nyligen avslutades inspelningarna av ”Kuwaiti Puppet Show” – ett kristet TV-program för barn inspelat på kuweitisk dialekt av arabiska.

–     Detta är det första kristna barnprogrammet i historien som spelas in på den här dialekten, berättar en av medarbetarna stolt medan inspelningarna pågår för fullt i en rymlig lägenhet någonstans i Mellanöstern.

De första 13 programmen ska nu redigeras och de olika beståndsdelarna ska få sin rätta plats: här finns en dialog med sammanlagt sex olika dockor som uppträder i olika miljöer.  En annan viktig del i programmen är de specialskrivna sångerna.  När barnen dansar och sjunger tillsammans med dockorna bär de kläder och smycken som är typiska för landet Kuweit vid arabiska golfen.

”Kuwaiti Puppet Show” kommer med stor sannolikhet att gå på den dominerande kristna TV-kanalen i regionen – Sat 7, som har mer än 20 miljoner tittare varje vecka.

Om du vill se fler program med kuwaitisk dialekt så ligger vi i startgroparna för att göra ytterligare 26 avsnitt – om den första produktionen slår väl ut. Dina gåvor och förböner är helt avgörande för att vi ska kunna fortsätta att engagera oss i detta viktiga TV-projekt.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.