IMG_9320

En dag besökte vi ett sjukhus långt ute på landsbygden utanför Dar som berörde starkt och säkert var ett uppvaknande för flera av oss i kärlek och medmänsklighet. Där fick vi möta både sjukdom och död men vi fick också möjlighet att be för flera av patienterna och dela ut en del förnödenheter och bara försöka sprida kärlek och omtanke i de situationer de befann sig i. Vi fick också se nytt liv då vi mötte flera nyblivna mammor och deras otroligt söta nyfödda bebisar och fick möjlighet att be för och välsigna dem.

Även om inte alla där tror på Jesus så visade många en sådan stark tillit till både oss och Gud. En pojke runt sex år inne på intensivvårdsavdelningen var svårt skadad efter en bussolycka och hade förlorat ett ben. Honom ville personalen speciellt att vi skulle be för. Hans familj var helt utan pengar så sjuksköterskorna arbetade frivilligt och betalade själva för det han behövde för att klara sig. Det var starkt att se hur personalen gav så mycket trots det lilla de troligen själva har.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.