• Vad får ditt hjärta att banka extra slag, vad brinner du för?

Jag brinner för att se förvandlade individer som i sin tur får vara med och se sina familjer förvandlas och när jag får rapporter från Ibras medarbetare om människor som tar emot evangeliet bankar hjärtat extra.

  •  Hur kommer det sig att du arbetar för IBRA?

Jag har alltid trott att jag har en uppgift att uppmuntra andra till att lära känna Jesus. När jag för två år sedan lämnade min tjänst på banken där jag jobbat i 30 år för att börja på Ibra och fått se vad mission är och vad Ibra gör och får betyda blev jag än mer imponerad och angelägen. Detta är vad jag vill!

  • När upplevde du senast ett tillfälle då du kände att det verkligen är värt allt slit och engagemang?

Förra veckan! Jag fick höra om Syrianer, som nu kommit till Sverige, som tagit emot Jesus efter att ha sett på Kanal Hayat, som är Ibras TV sändningar över Turkiet. Ibras sändningar når ut till fler än vi tror!

  • Hur har din bild av arbetet förändrats under din tid på IBRA?

Ibra har en 60 år lång historia. Men jag ser hur aktuellt och i sin tid Ibra bedriver arbetet idag. Ibra är för nutidens människor.

  • Varför ska man stötta IBRA?

Vårt uppdrag som troende är att berätta om Jesus som är världens enda hopp, både här på jorden och i ett evighetsperspektiv. Det finns fortfarande enormt många som inte fått höra evangeliet. Genom att stödja Ibra är man en viktig resurs för att fler ska få höra om Jesus.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.