TBco-1600x1224-450kb

En kvinna kom till en liten kyrka i en stad i Turkiet. Hon älskade den gemenskap som fanns i församlingen där medlemmarna tog väl hand om henne. När kyrkfolket frågade den nya kvinnan vilken församling hon brukade gå till svarade hon: ”Det är första gången någonsin som jag varit med på en gudstjänst. Jag är så glad över att ha hittat er.”

Församlingsfolket blev väldigt förvånade över att kvinnan aldrig tidigare varit i en kyrka, eftersom hon visade sig vara så insatt i Bibeln och kände Jesus. ”Hur är det möjligt att du kan så mycket utan att ha besökt en kyrka?” frågade de henne. ”Åh, jag har tittat på Kanal Hayat (IBRA-stödd tv-kanal) i flera år, där har ni orsaken!” svarade kvinnan.

För många i Turkiet idag fungerar Kanal Hayat som en kyrka där man får andlig undervisning. Men målet för Kanal Hayat är att dessa människor även ska få kontakt med andra troende i en varm gemenskap i en liten husförsamling eller kyrka. Vi får höra om fler och fler som får den möjligheten!

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.