Under förra året hade vi trafikrekord till sajten. Vi har också haft fler besök än någonsin som kommer via sociala medier, främst via Facebook. Idag gör vi en snabb resumé och tittar på inlägg som engagerade flest människor. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att de var bäst, men ger en indikation på vad ni läsare tyckte väckte känslor. Inläggen är publicerade utan inbördes ordning.

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 16.34.46

1. ”Inte ens deras närmaste vet”

IBRA_Pashto_teamet

Artikeln handlar om tre män som i hemlighet jobbar med att producera kristen radio som sänds över Pakistan och Afghanistan.. Alla tror att de jobbar som banktjänstemän, kontorsassistenter eller försäljare. Inte ens deras närmaste vet om vad de egentligen gör på dagarna.

Artikeln har spridits till tusentals människor och delats flitigt. Du hittar texten här!

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 16.34.46

2. ”De hittade en bild på min medarbetare. De dödade honom direkt”

Suleiman reser alltid i skydd av mörkret.

Suleiman reser alltid i skydd av mörkret.

Suleimans öde har engagerat många av er. Suleiman reser runt i Somalia och vittnar om Jesus. Han reser alltid när det är mörkt för att få ökat skydd. Han är bespottad av familj och vänner, men trosvisst fortsätter han berätta om Jesus. Alltid med leende på läpparna.

Många tog texten om Suleiman till sina hjärtan. Du kan läsa hela storyn här.

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 16.34.46

3. ”9 tecken på att du är uppvuxen i frikyrkosverige”

armband-vavd-wwjd-svart

Detta inlägg fick ett oväntat genomslag och blev vårt mest lästa inlägg under 2015. Vi vill nå ut till alla generationer och detta var ett försök att kommunicerat med våra yngre läsare. Ett humoristiskt inlägg som många, i flera åldersgrupper, kunde känna igen sig i.

Läs gärna inlägget igen. Du hittar det här!

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 16.34.46

4. ”IBRA-medarbetare i Mali mördad”

sky-933493_640

En fruktansvärd nyhet om radioarbetaren Joel och hans två vänner som sköts ihjäl utanför en radiostation i Timbuktu. Många blev ledsna och bestörta över detta.

Du hittar inlägget här.

Skärmavbild 2015-11-02 kl. 16.34.46

5. ”Kvinnor behöver döda sitt eget mindset om att de inte kan”

barackobama

Denna artikel handlar om Madame Chako Baara, ledare för IBRAs Studio Alheri i Niamey. Hon pratar om behovet av kvinnligt ledarskap och att kvinnor behöver bli bättre på att peppa sig själva.

Artikeln fick stort genomslag, framför allt på Facebook. Du kan läsa den igen här.

Vi når öppna hjärtan i slutna länder

Tillsammans kan vi berätta om Jesus i 60 länder på 100 språk. Bli månadsgivare - ett enkelt och praktiskt sätt att skapa lärjungar tillsammans med IBRA.